عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد
سرخط خبرها

وزیر کشور: ملت ‌ایران ‌تحت فشارهای دشمن تسلیم نمی‌شوند | رژیم صهیونیستی منفور وجدان‌های بیدار است

  • کد خبر: ۲۱۱۲۲۸
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
وزیر کشور: ملت ‌ایران ‌تحت فشارهای دشمن تسلیم نمی‌شوند | رژیم صهیونیستی منفور وجدان‌های بیدار است
وزیر کشور گفت: ملت غیور و بزرگ ایران هیچوقت تحت فشارهای دشمن تسلیم نمی‌شوند و بدخواهان این آرزو را به گور خواهند برد که ضعف ملت ما را ببینند.

به گزارش شهرآرانیوز احمد وحیدی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در کرج ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۲۲ بهمن را نقطه پایان تحقیر ملت ایران دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران انقلابی الهی با سبقه مردمی بود؛ انقلابی که تاریک‌ترین بخش تاریخ ایران که دوران پهلوی بود را پایان داد. آن دوران مشحون از وابستگی، ذلت و عقب‌افتادگی بود و حتی کارگزاران ارشد کشور هم وابسته به دستورات رژیم‌های غربی و آمریکا بودند.

وزیر کشور افزود: حاکمان آن دوران کشوری را که می‌توانست بر قله‌های افتخار باشد، با وابستگی، سال‌های سال به عقب راندند تا جایی که دیگر چیزی از صنعت، کشاورزی و هویت ملی باقی نمانده بود. یک سوم پزشکان ما از کشور‌های درجه ۲ و ۳ همسایه تأمین می‌شدند و ۵۰ درصد مردم زیر خط فقر بودند.

وحیدی تصریح کرد: در آن زمان هویت اسلامی ما نفی می‌شد و هویت ملی نیز با هویت غربی آغشته شده بود و اساساً معنا نداشت. بخش‌های متعددی از سرزمین ما را نیز بخشیده بودند و ساواک مردم عادی را نیز به صرف داشتن رساله امام خمینی (ره) زندانی می‌کرد و مورد شکنجه قرار می‌داد.

وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آنچنان در آن رژیم اختناق برپا بود که کسی قدرت نفس کشیدن نداشت، اظهار کرد: تمام رژیم‌های مستکبر عالم حامی و پشتیبان پهلوی بودند، اما به دست امام خمینی (ره) و به مدد مردم پایدار ایران اسلامی، آن رژیم تا بن دندان مسلح سرنگون و نظام جمهوری اسلامی ایران متولد شد.

وزیر کشور گفت: این نظام در طول ۴۵ سال گذشته همواره مورد شدیدترین هجمه‌های نظامی، تروریستی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی قرار داشته و توطئه‌های متعددی علیه این کشور شکل گرفته، اما به مدد قدرت مردم و رهبری امامین انقلاب همه آن‌ها به ناکامی تبدیل و ملت ایران پیروز شدند.

احمدی تصریح کرد: ملت بزرگ ایران امروز علیرغم همه تحریم‌ها و فشارها، مقتدرترین، مستقل‌ترین و آزاده‌ترین ملت در جهان بوده و پیشرفت‌های شگرف ما در تمامی حوزه‌ها بسیار چشمگیر است. امروز ایران در تولید فولاد، سیمان و برق جزو ۱۰ کشور اول و در کشف ذخایر مس پنجمین کشور جهان است.

وی ادامه داد: این کشور در رشد علمی به شکل مطلق و تولید علوم پزشکی اولین کشور، در نانو چهارمین کشور، در بخش زیست فناوری دارای جایگاه برتر، در بخش دانش هسته‌ای جزو کشور‌های پیشرو و در دانش فضایی در زمره ۱۰ کشور اول دنیاست. در حوزه صنایع دفاعی قادر به تولید همه تجهیزات هستیم.

وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خودکفایی ایران در تولید بسیاری از اقلام کشاورزی مطرح کرد: این خودکفایی توسط رژیم فاسد پهلوی فروپاشی شده بود، اما امروز توسط انقلاب اسلامی بازیابی شده است. امروز مردم ما الهام بخش مردم سراسر دنیا هستند و هویت انقلابی ما به همه دنیا صادر شده است.

وی با بیان اینکه رژیم‌های صهیونیستی، آمریکا و اسرائیل که باند جنایتکار هستند، در مقابل اراده ملت ایران به زانو در آمده‌اند، گفت: رژیم صهیونیستی امروز در بدترین شرایط تاریخی خود به سر می‌برد و با وجود همه تبلیغات دروغین خود امروز منفور تمام وجدان‌های بیدار و قلوب عالم است.

وزیر کشور بیان کرد: همه شعار‌های انقلاب یکی پس از دیگری در حال تحقق هستند. امام راحل فروپاشی نظام کمونیستی را پیش بینی کردند که محقق شد. فروپاشی رژیم صهیونیستی هم که در حال تحقق بوده و آمریکا نیز منفورترین رژیم در نزد ملت‌های منطقه است.

احمدی مطرح کرد: امروز گروه‌های مقاومت به ملت‌های مقاومت تبدیل شده‌اند و آمریکا و دیگر مستکبران نمی‌توانند جلوی آن‌ها را بگیرند، زیرا به خودآگاهی و قدرت عظیمی رسیده‌اند. این از دستاورد‌های انقلاب اسلامی است و امروز همه منتظر ظهور حضرت مهدی (عج) هستند.

وی اظهار کرد: ملت ایران با قدرت در صحنه هستند و از هیچ تهدید و فشاری واهمه ندارند. فشار‌های وارد شده بر این مردم آن‌ها را مانند فولاد قوی کرده است. این ملت غیور در مقابل فشارها، کودتاها، تحریم‌ها و … آب دیده شده‌اند و در صحنه خودنمایی می‌کنند و تا رسیدن به قله از پای نمی‌نشینند.

وحیدی رمز پیروزی و موفقیت این ملت را پیروی از ولایت، وحدت، انسجام و پاسداشت مبانی و ارزش‌های بزرگ انقلاب دانست و افزود: در روز ۲۲ بهمن با شهدا و امام شهیدان تجدید بیعت می‌کنیم که این مسیر را با وحدت و انسجام، پیروی از ولایت و پایداری بر مبانی و ارزش‌های انقلاب به پیش ببریم.

وزیر کشور عنوان کرد: همه دشمنان ما بسیج شده‌اند تا این ملت در روز ۱۱ اسفند ماه در انتخابات افتخارآفرینی و حماسه سازی نکنند، غافل از اینکه این ملت همواره در میدان بوده و تعیین کننده هستند. بر خلاف مدعیان دنیا که دموکراسی آن‌ها دروغین بوده، مردم سالاری ما حقیقی است.

وی مطرح کرد: این انقلاب همچنان پویا و بالنده است، زیرا مردم در صحنه هستند؛ آن‌ها مردم سالاری دینی را آفریده‌اند و آن را حفظ می‌کنند. ۱۱ اسفند زمان آن است که ضربه محکمی بر دهان بدخواهان ایران قوی زده شود و بار دیگر ایران در این حرکت مستمر رو به جلو، به داشتن این مردم افتخار کند.

وحیدی وفاداری مردم ایران به انقلاب اسلامی را پس از ۴۵ سال بی نظیر و بی بدیل خواند و گفت: مردم سالاری دینی ما نیز بی بدیل است. همه باید همت کنیم تا در روز ۱۱ اسفند ماه حماسه‌ای بیافرینیم که دشمن را انگشت به دهان کند و به لطف خدا و اراده مستحکم مردم این چنین نیز خواهد شد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: ملت غیور و بزرگ ایران هیچوقت تحت فشار‌های دشمن تسلیم نمی‌شوند و بدخواهان این آرزو را به گور خواهند برد که ضعف ملت ما را ببینند. ما سالیان سال سالگرد پیروزی انقلاب را جشن می‌گیریم تا پرچم آن توسط رهبری به دست یگانه عالم سپرده شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->